torstai 24. marraskuuta 2011

Säteilyä

Harvinaista kyllä, vietän kotipäivää kuumeisena ja tukkoisena. Pidän työstäni kovasti enkä oikein malttaisi olla poissa, mutta nyt totesin että saavat tänään pärjätä ilman panostani. Olenkin nyt lähinnä tassutellut ympäriinsä villasukissa, ja todennut että vaikka saan olla valoisaan aikaan kotosalla, on täällä silti kovin pimeää. Onneksi olen näemmä kuitenkin kerännyt ympärilleni kaikkea säteilevää, enkä tällä kertaa puhu höpsöstä miehestäni tai edes ajankohtaisista tuikkuvaloista tai kynttilöistä.

 Pannunalunen on lempparini! Niin simppeli että tuollaisen väsäisi varmasti silmänräpäyksessä jos vain saisi aikaiseksi ryhtyä toimeen... Läpinäkyvässä timantti-muovipurnukassa säilytän pumpulia. Kynttilänjalka on vilahtanut kuvissa jo aiemmin, se on ruotsalaisten tekosia joltain männävuosikymmeneltä. Emalinen Arabian liedensuojus on viimeisin löytö Keravan kirpparikierrokselta.




































Klassinen aurinkopeili on kulkenut matkassa jo piiiitkään. Ja ilahduttaa minua aina vaan. Lähetän sen välityksella auringon säteilyä (edes kuvitteellista) teillekin, rakkaat sienikartan seuraajat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti