maanantai 25. huhtikuuta 2011

Sohvaidea

Pia lähetti minulle netistä löytämänsä ihanan kuvan, jossa Jokipuiston keittiön sohvan näköistä sohvaa käytetään juuri kuten minäkin haluaisin: paljon tyynyjä ja selvästi erityylinen pöytä. Nuo tuolitkin kelpuuttaisin, mutta todennäköisesti sohvan kumppaniksi meillä päätyvät Saarisen tulppaanituolin Asko-kopiot valkoisina. Ja sohvan maalaan kiiltävän harmaaksi. Eli huonekalut graafisina ja värit tekstiileistä. Tulppaanituolikopiot päätyivät muuten huomaani hieman outoa reittiä: pelastimme ne lumihangesta viime talvena kylppärinkaappiostosten päätteeksi! Siellä ne makasivat joutomaalla hangessa vantaalaisella teollisuusalueella.

(Tuollaisia tarinoita saa muuten aina lukea sisustuslehdistä ja naureskella, kuinka ihmisillä on muka oikeasti aikaa metsästää kaatopaikoilta ja lavoilta kaikkea upeaa, mutta joskus sattuma tosiaan tuo vastaan odottamattoman odotettua. Niin kuin itse asiassa tuon sohvankin, jonka saimme kuljetuskustannuksia vastaan, ja ihan vain siksi että ehdin hihkaista asiasta ensimmäisenä! Ottajia olisi ollut toki enemmänkin.)

2 kommenttia:

  1. Ihastuin! Kivoja juttuja sulla, ilmoittaudun uudeksi lukijaksi. :)

    VastaaPoista
  2. Hei hauskaa! Perustin tämän blogin muuttohuumassa lähinnä itselleni jotta saisin kuvia talteen, mutta tosi mukavaa jos joku muukin saa tästä jotakin irti.:)

    VastaaPoista