sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Tyttölöiden ja poikain juttuja






Tytöt tykkää kukkasista, pojat jalkapallosta? Portugalilainen pöytäjalkapallopeli tarttui kylläkin minun matkaani jo ennen yhteistä osoitetta, ja pienemmän pelin löysin pari viikkoa sitten lähikirppikseltä sille kaveriksi. Mutta myönnettäköön, mies on meillä se joka noilla OIKEASTI leikkii. Vanhat pelit ovat joka tapauksessa minusta ihania - esittelen teille jossain vaiheessa myös fortuna-kokoelmani, lupaan!

Orkideoista pidämme toki molemmat, ja pienen Berliinin-maljakon kanssa kukka luo sopivaa kontrastia peleille. Rukousnauha tuli viikko sitten kummipojalta Rooman-tuliaisena, ja ripustin sen kummempia ajattelematta peliin mukaan, kaippa nuo latinopelaajat tarvitsevat onnen lisäksi ripauksen myös yläkerran kaitselmusta...


2 kommenttia:

  1. Suloinen tunnelma teidän kotikolossa, pelit rulettaa! Orkideatkin. Tuli haiku, sulla on toi pieni fudispeli joka meilläkin vielä taannoin oli ja kovassa käytössä - kupu littaantu. Ois pitänyt kekata laittaa se rukousnauha suojelemaan.

    VastaaPoista
  2. Olet jo toinen joka muistaa tuon pienemmän pelin lapsuudestaan! Pelit on tarkoitettu pelattaviksi, hauskat muistot olis jäänyt kokematta jos niitä ihan koristeina vain olisi pitänyt. Meillä saavat pienet lapsivieraat (ja isommatkin) pelata, mies tarjoutuu aina mielellään vastustajaksi! Kupu on kieltämättä aika höttömuovia, mutta littaantuu jos littaantuu, se on vain tätä elämätä. :)

    VastaaPoista