tiistai 6. joulukuuta 2011

Teknohimmeli


...Tai hippihimmeli, tai vappuhimmeli... No, tein sitten tällaisen! Valkoiset pillit olivat toivelistalla, mutta mies ei löytänyt kaupasta kuin näitä neonvärisiä. Ja silloin on rautaa taottava kun se on kuuma, eli en malttanut olla tarttumatta toimeen. Olen "hieman" hätäinen välillä, myönnän... Katsotaan nyt sitten ajan kanssa alkavatko värit ärsyttämään, ja tuleeko tästä yksilöstä vain harjoitusversio, mutta toistaiseksi tämä goa-trance-henkisyys vain hymyilyttää. Ja tuntuu myös aika raikkaalta, asunnossa kun on makuuni ehkä jopa liikaa murrettua väriskaalaa (joka on taas mieheni mieleen). Erityisen tyytyväinen olen keksintööni yhdistää noita paperista askarteltuja oktaedrejä (?) pilli-vastaavien kavereiksi. Ohje niihin täältä.

Siskoni muuten kommentoi pillihimmeliäni, että "kaikissa blogeissahan noita nyt on". Ihan sama, olkoot vaan! Lienen nyt sitten todella ajan hengessä mukana. :)

2 kommenttia:

  1. hassua, olen suunnitellut vastaavan neonhimmelin värkkäämistä vailla tietoa siun suunnitelmista..
    katotaan valmistuuko jouluksi vai vapuksi...?

    VastaaPoista
  2. No niin, Maiju - ajan hengessä siis sielläkin! :D Tsemppiä väkerrykseen - sinähän näppäränä tyttönä varmaan osaat väsätä jotain vielä paljon monimutkaisempaa kuin kärsimätön Minttu.

    VastaaPoista