sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Tämän takia rakastan lomia
























































Kotona on parasta, oli tänäkin jouluna. Lumi helpotti alun orastavaa kaukokaipuuta, ja miehen veljeltä saatu levari ja älppärikokoelma. Oltiin yökkärissä monta päivää, vain vieraiden aikana vähän skarpattiin. No ihan pikainen piipahdus tehtiin Tukholmassa, sieltä tuliaisina mm. klassinen Sergelin tori -tarjotin. Ja sain seinälle huipun seinäkalenterin uudelle vuodelle 2012, ja vähän lisää taulujakin!

4 kommenttia:

  1. Oijoi miten nättejä kuvia! Ja mistä tuo Sigur Ros-juliste on, ehottomasti pakko saada samanlainen!! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hanna! Sigur Ros on samasta paikasta kuin taannoin esittelemäni bändijulisteet, eli Poster Cabaret -nimisestä nettikaupasta, joka diilaa käsinpainettuja (ei siis mitään tulosteita!) bändi- ja keikkajulisteita yms. Jenkeistä. Suosittelen! Sellainen huomio ko. julisteesta, että tausta näyttää ehkä keltaiselta, mutta on KULTAINEN. Tuli minulle yllätyksenä, mutta juliste on mielestäni näin sitäkin komeampi! Siellä oli muistaakseni aiemmin myös yksi hieno Sonic Youth -posteri, vinks vinks... ;)

    VastaaPoista
  3. Niin justiinsa. Kävinkin siellä jo ihastelemassa mm. mahtavia the National-postereita. Tässä mulle aihetta siis laittaa vihdoin se tilaus menemään :)

    VastaaPoista
  4. Mä kävin kanssa nyt sitten pitkästä aikaa, ja ajattelin tosiaan sua niiden hienojen National-postereiden kohdalla! Se Sonic Youth jota muistelin ei ehken ollut oikein sun värinen (siinä oli sellainen kellertäväsävyinen öljykanisteri), ja oli muutenkin turhan tyyris... Mutta kutkuttelis taas tilailla jotain!

    VastaaPoista