perjantai 16. maaliskuuta 2012

Inspiraatioksi

Olen leikkauksen vuoksi sairaslomalla reilun viikon, ja suunnitelmissa on ahkeroida erinäisiä keskeneräisiä asioita valmiiksi saakka - esimerkiksi keittiön sohvan patjanpäällinen. Mutta tänään on vasta ensimmäinen päivä, ja tokkuraisena jaksan lähinnä torkkua ja välillä istua tässä koneen äärellä. Olen löytänyt muutamia uusia inspiroivia blogejakin, kivaa! Tässä kuvavalikoimaa blogista La Maison d'Anna G ja pienet perustelut siitä mikä kuvassa inspiroi.


Tuo arkistokaappi on huikea! Ja jostain täytetyt eläimet ovat jollain oudolla tavalla kiehtovia - johtuneeko siitä että meillä on kotonakin ollut niitä isäpuoleni metsästysharrastuksen vuoksi.



Taulut. Konjakinvärinen nahka.


 Taulut. Tiililadotut kaakelit. Avohyllyt. Maustelokerikko.



Pukkijalat. Valoisuus. Värit!

 

Pariovet. Taulut. Taljat sohvalla. Hauska lamppu.

 

Kalanruotoparketti. Hieno nojatuoli. Mutta ennenkaikkea nuo huikeat rautalangasta väännetyt kasvot - mikä mieletön idea!

 

Ihanan värinen matto. Palaset-lokerikkoa muistuttava taso - oi miksi heitinkään teini-ikäisenä omat palaseni ROSKIKSEEN?! *huokaus*



Lelut. Värit.

 

No taulut tietty, ja muutenkin nuo kaikki kalusteet...



Jos tuonne sisällekin malttaa katsoa niin onhan tuo lamppukin varsin vekkuli. Mutta ennen kaikkea KEVÄT! Terassielämän alkaminen!

3 kommenttia:

  1. Kivoja inspiskuvia.
    Jokaisesta löytyy jotain. Blow Up-julkka on rakas, se oli monet vuodet wanhan kodin seinällä.
    Jollain spuukilla tavalla tykkään myös täytetyistä eläimistä, vaikka en niitä kotiin kantaisikaan. Ala-asteella kotiluokkana toimi bilsan luokka, johtuu ehkä siitä.
    Eiku nyt muistan!!! Olihan meillä joskus joku täytetty LOKKI(!) jääkaapin päällä...

    VastaaPoista
  2. Oletko lukenut jostain kohtalaisen tuoreesta Dekosta (?) jutun taidemaalari Anna Retulaisesta - heidän kodissaan on täytetty lokki lentelemässä hehkulampun kaverina. Varsinainen erikoinen lamppuviritelmä, mutta jollain lailla voin sen ymmärtää...

    VastaaPoista
  3. Hmm en muuten muista, täytyykin selata noita lehtiä sillä silmällä. Aika lennokas lamppuidea. :)
    Meidän lokki oli ihan stabiili, tuli jonkun kirppariostoksen pakkokylkiäisenä ja yhtenä yönä husband oli maalannut sen jämämaaleilla samanväriseksi ku toi mun uus banneri. Ripustin sen kaulaan Neitsyt Maria medaljongin ja siinä se haukkana kyttäs jääkaapilla kävijöitä. Siihen aikaan meillä oli avoimet ovet joka päivä ja populaa lappas sisään ja ulos. ;D

    VastaaPoista