perjantai 23. maaliskuuta 2012

Mä tein sen!



Eli sain aikaiseksi ommella keittiönsohvaan patjanpäällisen. Huh huh, olipa urakka - ainakin ihmiselle joka on koskenut ompelukoneeseen viimeksi pari vuotta sitten! Materiaalina on miehen vanha pöytäliina (musta-valkoraidallinen tietty - onpa hällä niiiin hyvä maku! heh), ja onneksi löysimme laatikoista myös pienen palan samaa kangasta jatkokappaleeksi. Sopiva vetoketjukin löytyi omasta takaa, jostain se oli selvästi ratkottu irti joskus.






No eihän päällinen toki täydellinen ole. Pituutta tuli reilu sentti liikaa ja siksi se ei näytä kireältä patjan päällä. Mutta ei hätää: olin jo aiemmin hakenut Ikeasta harmaan taljan sohvalle, joten pienet kauneusvirheet eivät näy. Ihanan väriset tyynyt kruunaavat tämän alunperin ystävältäni Pialta saamani sohva (pinkit samettityynyt Hemtexistä, oranssinkirjavat kirjaillut tyynyt Thaimaasta, mustavalkoiset ommeltu itse Marimekon kankaasta). Itse sohvan voisi joskus maalata vaikka kiiltävällä vaaleanharmaalla. Mutta kyllä tää on näinkin hyvä - kiitos Pia, tykkään!



2 kommenttia:

  1. Jee, hyvältä näyttää. Niin kivaa, että pääsi hyvään kotiin.
    -P

    VastaaPoista
  2. Kiits kiits! Kiva kun kaverit kyselevät ensin tuttavapiirinsä ennenkuin pistävät tavaraa huutonettiin - lisää sellaista! :)

    VastaaPoista